Els equips esportius de casa nostra han viscut un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de Primera Catalana, molt bones notícies per la UE Valls que es va endur els tres punts i la segona victòria de la temporada diumenge a casa. El conjunt de Joan Antoni Pallarès es va imposar per 2-0 al Gavà, fet que li permet situar-se després d’aquesta jornada en posició de play off de descens.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls va vèncer a domicili per 2-4 al Racing Bonavista. Aquests tres punts permeten a l’equip de Sergi Ferré mantenir-se en el primer lloc de la taula classificatòria amb 25 punts i un avantatge de quatre i sis punts respecte el segon i tercer.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion va caure al Joana Ballart per 73-77 davant del Castelldefels. Aquesta desfeta fa que el conjunt de la capital de l’Alt Camp caigui a la sisena posició de la taula amb 5 victòries i 3 derrotes.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear va perdre 72-51 a la pista del Basket Almeda. La derrota fa que les jugadores vallenques acabin la jornada en antepenúltima posició amb 1 victòria i 6 derrotes.

PUBLICITAT