Del 19 al 24 de novembre, Valls serà l’epicentre del festival de teatre de titelles Guant al que també s’hi sumen els municipis d’Alcover, el Morell, la Pobla de Mafumet i Mont-roig del Camp.

PUBLICITAT

La proposta d’enguany queda compactada en sis jornades amb espectacles per a escolars, públic familiar, jove i adult. La companyia portuguesa de Santo Aleixo serà un dels principals atractius d’aquesta edició. El director artístic del Guant, Eudald Ferré, explica que són considerats un dels titellaires més antics d’Europa.

El festival també porta el reconegut clown Guillem Albà dirigint «L’aventura d’avorrir-se», premiat com el millor espectacle familiar dels Premis Barcelona Teatre 2019. D’altra banda, Javier Aranda presentarà «Vida», un muntatge per a públic adult aplaudit per la crítica.

Finalment, l’espectacle inaugural, que tindrà lloc divendres 22 de novembre al Teatre Principal, anirà a càrrec de la companyia Farrés Brothers amb un singular flautista d’Hamelin adaptat per a sordmuts.

PUBLICITAT