L’Ajuntament de Valls activa el nou portal web municipal de dades obertes. Des de dadesobertes.valls.cat el ciutadà pot accedir a un ampli ventall d’informació del consistori i de la ciutat. Incorpora així pressupostos, ordenances i reglaments, endeutament municipal, proveïdors, cartografia, guia de carrers o dades estadístiques relatives a censos de vehicles o població. El portal es nodrirà amb la publicació automatitzada de continguts en cadascun d’aquests apartats i, a la vegada, es publicarà en una xarxa Blockchain, dissenyada expressament per evitar-ne la seva modificació un cop ha estat publicada i se’n garantirà a més la seva persistència. D’aquesta forma, l’Ajuntament de Valls avança en els criteris per a la transformació digital i el tractament de dades fixats per la Generalitat.

PUBLICITAT

El nou web complementa el portal municipal de Transparència i amplia els projectes de transformació digital i govern obert.

PUBLICITAT