L’orgue de Sant Joan compta ja amb  221 tubs apadrinats i més de 230.000€ en aportacions populars. A aquesta xifra cal sumar-hi el que aporten les dues institucions que hi donen suport: l’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona. El projecte s’acosta doncs al seu objectiu, quan falta poc més d’un any per a l’estrena, prevista pel Nadal del 2020.  A data d’avui encara manquen uns 40.000€ per completar tot el finançament definit. És per això que la comissió fa una crida a particulars i empreses que es vinculin al projecte que pretén recuperar la cultura organística a Valls.

PUBLICITAT

Els tubs van des dels 100 euros a 25.000 euros, i a hores d’ara ja s’han apadrinat tubs de tots els imports. Les butlletes i urnes per col·laborar en el projecte es poden trobar a les diverses parròquies de la ciutat i als taulells d’informació municipal de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’Oficina Municipal d’Informació Turística o la Biblioteca Carles Cardó. A més, la campanya compta també amb el portal web www.orguevalls.cat on es poden realitzar apadrinaments i aportacions online.

Recordar que el projecte de recuperació de l’orgue està impulsat per una comissió ciutadana integrada per agents musicals, corals, escoles de música, entitats patrimonials, particulars, parròquia de Sant Joan i Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT