Iniciades aquest dimarts les obres d’asfaltatge de la carretera del Pla, en el tram comprès entre les places de la Font de la Manxa i de la Creu, així com dels seus carrers adjacents. Les obres s’allargaran fins el dissabte 23 de novembre i comportaran la prohibició d’estacionament i el tall de trànsit d’aquests carrers. L’asfaltatge definitiu d’aquests vials forma part de les obres d’urbanització integral que, amb una inversió d’1,3 milions d’euros, s’estan realitzant en aquest àmbit del centre de la ciutat de gairebé 11.000 m2.

PUBLICITAT

La catorzena edició de la Nit de Castells se celebrarà al Centre Cultural el proper 14 de desembre. A la Nit, impulsada per la Revista Castells, es lliuraran deu premis, que en bona part giraran entorn la temporada 2019. Com en les darreres edicions, l’organització es reserva l’opció d’incloure un Premi Especial.

La Plataforma Valls contra la repressió va organitzar dissabte una actuació teatral anti repressiva davant dels jutjats de Valls, de la mà del grup Tornavís. Es va representar l’actuació dels Mossos d’Esquadra i el testimoni de detinguts durant les darreres mobilitzacions. L’acte es va produir quan es compleix un mes de l’empresonament de Joan Tortosa a Mas d’Enric.

McDonald’s crearà 25 nous llocs de treball a Valls. El nou establiment s’ubica a la carretera del Pla, a prop del Barri de Santa Úrsula, i té prevista la seva obertura el dia 5 de desembre. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, acompanyada pel regidor d’Actuacions Públiques, Martí Barberà, ja ha mantingut una reunió amb els responsables de la firma McDonald’s.

La Biblioteca Carles Cardó organitza una nova sessió de contacontes. La contista Eva Gonzàlez, acompanyada del seu ocellet de porcellana i de les seves cançons, farà volar la imaginació de tots els assistents per arribar a un indret màgic. La sessió tindrà lloc dijous a dos quarts de sis de la tarda i l’entrada és lliure i gratuïta.

PUBLICITAT