Comerç de Valls i l’Ajuntament de Valls tornaran a posar en marxa una campanya conjunta per impulsar les compres de Nadal a la ciutat. La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris i el regidor de Mobilitat, Ramon Font, han presentat aquest dilluns una iniciativa en què hi participaran diferents establiments comercials.

PUBLICITAT

La campanya que començarà dilluns 16 de desembre i s’allargarà fins a Reis, vol cobrir les tres setmanes més intenses de les festes nadalenques i incentivar les compres amb els lemes #jocomproavalls i #joemquedoavalls. Totes les botigues que participen en aquest projecte regalaran per compres superiors a 20 euros un val d’una hora d’aparcament gratuït a les zones blaves de Valls, amb l’objectiu de facilitar les compres. Óscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, explica que es repartiran 1000 vals més d’aparcament respecte el 2018.

Els tiquets d’una hora d’estacionament es podran utilitzar a totes les places de zona blava que hi ha a la ciutat. A més, el val gratuït no només serà vàlid durant les setmanes que duri la campanya, sinó que també es podrà utilitzar en qualsevol època de l’any.

PUBLICITAT