L’ajuntament de Valls aprova el projecte i el procés de contractació de les obres de modernització de l’enllumenat a diversos carrers del centre de la ciutat, concretament, als barris Miramar i Nou Miramar i al Parc Caní de la carretera del Pla.

PUBLICITAT

Amb una inversió de 111.000 euros i la renovació de 70 punts de llum amb sistema Led, s’actuarà també, a la plaça del Quarter i als carrers Anselm Clavé, del Teatre i Jaume Huguet. Aquestes obres s’iniciaran a principis del 2020 i se sumaran a les que es començaran a executar aquest mes de desembre, tant en el tram  de la carretera del Pla, comprès entre les places de la Creu i del Cementiri com al Barri del Fornàs on s’hi instal·laran prop de 250 punts de llum Led i 2 nous quadres elèctrics. En els propers mesos el consistori invertirà més de 310.000 euros en unes actuacions que donaran continuïtat al desplegament de la tecnologia Led. Ens ho comenta l’alcaldessa Dolors Farré.

Aquest any 2019 ja s’ha invertit més de 160.000 euros en actuacions de millora de l’enllumenat a diferents zones de Valls. D’aquesta manera, s’ha actuat en 250 punts de llum: a la totalitat dels barris de la Colla Vella i de la Fraternal, al passeig de l’Estació i també al carrer de la Cort i el Pati. En els últims quatre anys, s’ha modernitzat l’enllumenat públic també als barris de Santa Úrsula i la Candela, al Centre Històric i al Call Jueu, a l’àmbit de Paborde, Vallvera i al carrer Jacint Verdaguer, entre les principals inversions.

PUBLICITAT