La Cooperativa d’Habitatges i Locals Socials La Titaranya i l’empresa Grimauet Treballs forestalls reben el reconeixement de la Diputació de tarragona en el marc dels Premis Emprèn. Uns premis que es convoquen de manera annual per fomentar l’esperit emprenedor i la innovació i promoure l’ocupació i l’economia del territori amb la creació de noves empreses.

PUBLICITAT

En total, s’han premiat tretze projectes empresarials nascuts a la demarcació de Tarragona. Els projectes guanyadors de cada categoria han rebut 5.000 euros cadascun. D’altra banda, les iniciatives que han rebut el reconeixement obtenen 1.000 euros cadascuna. Uns i altres rebran assessorament tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona o de les seves entitats col·laboradores. Les persones representants d’aquestes iniciatives recollien dijous a la tarda el guardó en un acte celebrat a l’espai El Seminari de Tarragona.

PUBLICITAT