La Cambra de Comerç i Indústria de Valls convoca la 34a Mostra d’Aparadors de Nadal 2019, amb la participació de Comerç de Valls. La iniciativa té el desig de fomentar i promoure el comerç de la demarcació, durant les Festes de Nadal, Any Nou i Reis, creant un atractiu pel comprador. Poden participar de la Mostra tots els establiments comercials legalment establerts a la demarcació de la Cambra de Valls. Els aparadors hauran d’estar enllestits la primera setmana de desembre i fins el dia 6 de gener de 2020. Els comerços rebran un distintiu d’“Establiment Participant” per exhibir en els aparadors durant els dies de la Mostra.

PUBLICITAT

A més, els dies 14 i 15 de desembre torna el Mercat de Nadal a Valls. La ciutat acollirà aquesta cita amb una àmplia oferta d’aviram viu, arbres, figures de pessebre, vins i caves, mel i dolços, objectes ornamentals, i tot el que és necessita per a les Festes nadalenques. El mercat tindrà per marc el centre de la ciutat: la plaça del Blat, el Pati, els carrers de la Cort i Jaume Huguet. D’altra banda, també es farà el mercat d’art jove amb artesania, pintura, roba, fotografia, productes naturals…  tot realitzat per la comunitat d’artesans i artistes més joves. El trobareu a la plaça del Pati el dissabte, de les 10 del matí a les 9 del vespre.  Aquest espai comptarà també amb diverses actuacions i espectacles en directe que amenitzaran la  visita al Mercat. Dir també que dissabte dia 14 es durà a terme el mercat del tracte equí, amb compravenda de cavalls, mules, ponis i el seu utillatges. Serà a la Plaça del Portal Nou, de 9 del matí a 1 del migdia.

PUBLICITAT