Cinquè triomf consecutiu de la UE Valls al grup 2 de Primera Catalana. El conjunt de Joan Antoni Pallarès va derrotar a l’Alcarràs per 1-2. Aquesta victòria fa que el conjunt blanc-i-vermell acabi la jornada en novena posició amb 19 punts i s’allunyi de les places de descens.

PUBLICITAT

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls va empatar a 1 a casa contra el Vendrell. Aquest punt sumat fa que l’equip de la capital de l’Alt Camp perdi el liderat que ara ostenta l’Altafulla.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion va caure per 90-81 a la pista del Mollet. Després d’aquesta jornada, els homes d’Oriol Pozo ocupen la vuitena posició amb 6 victòries i 5 derrotes.

Finalment, a la Copa Catalunya de bàsquet femenina, el CB Valls Lear es va imposar per 55-47 al Draft Gramenet. Aquesta victòria fa que les noies de Benet Ibáñez agafin aire i escalin fins a l’antepenúltima posició.

PUBLICITAT