La nova temporada als Teatres de Valls donarà la benvinguda al 2020 carregada de propostes en una programació que ja ha anunciat els seus primers espectacles. Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila, Pep Planas, Julio Manrique, Mireia Aixalà o Nil Cardoner són alguns dels intèrprets dels tres muntatges que pujaran a l’escenari del Centre Cultural Municipal i que formen part de l’abonament. La Xarxa de Cultura de l’Ajuntament de Valls convida a tots els ciutadans a regalar i consumir teatre per nadal. Ens ho comenta marc Ayala regidor de Cultura.

PUBLICITAT

Concretament, l’abonament consta de dues comèdies. “La dona del 600”, dirigida per Pere Riera,  i “Cobertura”, amb la divertida i àcida parella que formen Bruno Oro i Clara Segura. A aquests espectacles s’hi suma el thriller “Una història real”, de Pau Miró. La venda dels abonaments estarà disponible a partir de l’11 de desembre a les taquilles del Teatre Principal i també online a Eventbrite. En aquest sentit, per a la nova temporada es mantenen els preus dels abonaments, així com els descomptes per als titulars del Carnet Amics dels Teatres que els espectadores poden adquirir, a l’instant i de manera gratuïta, a les mateixes taquilles del Teatre Principal.

PUBLICITAT