La primera mostra de professionals de l’alt camp, el Futurjove 2019 va tenir lloc dimecres al Centre Cultural de valls. 4 joves emprenedors de la comarca van explicar les seves experiències de primera mà. concretament alumnes de 4t d’ESO dels instituts Jaume Huguet, Serra de Miramar i Fonts del Glorieta i del Col·legi Cor de Maria. El periodista i professor de la URV Quico Domènech va presentar i dinamitzar l’acte. Una jornada que va organitzar Vallsgenera per oferir orientació sobre diverses opcions de futur als estudiants.

PUBLICITAT

Endesa ha posat en marxa el primer punt de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics a Valls, en el marc del seu projecte per impulsar la mobilitat elèctrica a la península. La infraestructura, que es troba a l’aparcament de l’Hotel Fèlix, compta amb una capacitat de recàrrega de fins 50kWh, el que permet alimentar dos vehicles elèctrics en uns 30 minuts de mitjana. Els usuaris podran realitzar les recàrregues a través d’una aplicació per al mòbil.

McDonalds ja ha obert portes a valls. Ahir al vespre en va fer la inauguració oficial amb una gran festa amb els familiars dels treballadors i representants de les entitats i associacions de la ciutat. A l’acte hi va assistir la mànager regional de l’empresa Yolanda Hernández i Manolo Cuétara, franquiciat al capdavant del restaurant. McDonalds ha contractat a 25 treballadors, tots ells de la ciutat, amb la intenció de cooperar amb el territori.

Fa uns mesos que el Pius Hospital de Valls ha incorporat un cotxe teledirigit que porta els infants als quiròfans. La joguina permet disminuir el nerviosisme i la tensió dels més petits just abans d’una operació. El nou cotxe va ser una donació de l’Autoescola Centre. La iniciativa està tenint molt bona acollida tant pels infants i els seus pares com pels professionals de l’hospital.

L’Institut Jaume Huguet premiat amb tres guardons en motiu dels  Premis de treballs de recerca de la Universitat de Lleida, que van tenir lloc el passat 29 de novembre a l’Auditori del Centre de Cultures de la ciutat. Les exalumnes de 2n de Batxillerat Rita Andreu Sans, Ariadna Domènech Segú i Elisenda Plana Armengol es van endur els premis arrasant com a millors investigadores de secundària.

PUBLICITAT