El Centre Cívic de Valls organitza dues noves propostes per Nadal, orientades a posar en valor els espais patrimonials situats al Centre Històric de la ciutat. Amb la primera de les activitats, “Bèsties i animals a l’Església de Sant Joan”, l’historiador vallenc Àngel Gasol oferirà una nova mirada d’aquest emblemàtic element patrimonial. Gasol farà un recorregut per les pintures i escultures que s’hi atresoren i que es troben acompanyades de les bèsties i dels animals més sorprenents. Les visites es faran els dissabtes 14 i 21 de desembre i els divendres 27 de desembre i 3 de gener. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a les oficines del Centre Cívic fins a exhaurir places.

PUBLICITAT

La segona de les propostes serà una audició musical a la Capella del Roser, a càrrec de la Coral Infantil Cors Alegres. L’entitat vallenca oferirà una cantada de Nadal amb cançons d’aquí i d’arreu del món, finalitzant amb la suite “Les figures del pessebre” de Joan Llongueres i amb nadales catalanes. Les cantades se celebraran el 21 I 22 de desembre. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, amb taquilla inversa.

Aquestes propostes se sumen a les diferents activitats que el Centre Cívic ha organitzat per les festivitats nadalenques com La Fàbrica de les Il·lusions, el popular Caga Tió o el Cap d’any infantil.

PUBLICITAT