L’Agrupació de Veterans de la Unió Esportiva Valls organitza el proper 4 de gener la segona edició d’actes per La Marató de TV3. Així, durant tot el matí, de 9 a 2 del migdia, les instal·lacions esportives del Vilar viuran una jornada de futbol solidària. Es tracta d’una activitat pionera a la provincial en que hi participaran clubs i entitats de Valls i també de fora.

PUBLICITAT

Els partits duraran 30 minuts i ja hi ha confirmats diferents equips com la UE Valls, l’Atlètic de Valls, els Veterans del Reus Deportiu i el Gimnàstic de Tarragona. També hi participaran entitats com les dues colles castelleres vallenques, els Xiquets de Tarragona, els Bombers de Valls o la Fundació Colla la II·lusió, entre d’altres.

La participació voluntària per poder col·laborar amb La Marató de TV3 serà de 5 euros a l’entrada del recinte. També es realitzarà una gran rifa amb desenes d’obsequis.

PUBLICITAT