L’antic Refugi Antiaeri de la Plaça del Blat de Valls es convertirà en l’escenari de 5 sessions d’Escape Room en les que els concursants tindran la missió de desactivar una bomba de la Guerra Civil a punt d’explotar.

PUBLICITAT

L’activitat se celebrarà el divendres 3 de gener, amb sessions obertes per a les 18h i 19.30h, i també l’endemà dissabte 4 de gener, a les 12h, 18h i 19.30h.

En cadascuna de les cinc sessions hi podran prendre part 15 persones, repartides en 3 equips de 5 membres cadascun. Tindran com a màxim una hora per resoldre tots els misteris i desactivar l’explosiu que s’amagarà a les galeries de l’antic refugi.

Aquesta activitat la impulsa la regidoria de Comerç i Turisme i Auriga Serveis Culturals, concessionària del servei municipal d’Informació i Turisme de Valls, i vol oferir una nova proposta d’oci per adults per donar a conèixer un espai patrimonial com és el Refugi Antiaeri situat sota la plaça del Blat.

Aquest refugi, construït l’any 1938 per salvaguardar la població dels bombardejos, es troba a uns 8 metres de profunditat, amb diferents galeries, d’1,80 metres d’alçada i 1,60 metres d’amplada. De tot l’entramat de galeries sota la plaça del Blat, a hores d’ara se’n poden visitar uns 55 metres a través de la ruta turística ‘Espais Amagats Sota Terra’ que inclou també una Sala Gòtica d’origen medieval sota l’edifici de Can Segarra.

Els interessats participar en alguna de les cinc sessions d’aquests Escape Room al Refugi Antiaeri, han d’inscriure’s prèviament a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme situada al carrer de la Cort número 3 (preu de l’entrada: 5 euros per participant). Per a més informació, poden adreçar-se al 977 612 530 o bé al correu electrònic turisme@valls.cat.

PUBLICITAT