Enguany, els tallers del Parc de Nadal estan relacionats amb el món del circ i del cinema. Va obrir portes el dissabte 28 de desembre i restarà obert fins el dissabte 4 de gener.

PUBLICITAT

Durant les 5 primeres jornades es faran els tallers relacionats amb el món del circ. El parc compta amb la companyia Vallenca Passabarret qui s’ha encarregat de coordinar i dissenyar els més de 150 metres quadrats amb material de circ de que disposa el recinte que l’acull.

Mentre que entre del 2 al 4 de Gener s’hi sumaran dotze tallers basats en el món del cinema. Aquests tallers seran organitzats per les entitats col·laboradores tot seguint uns paràmetres de sostenibilitat acordats anteriorment.  

El Parc de Nadal de Valls manté el preu d’anys anteriors  de 2 euros per l’entrada de mig dia i de 3 per la de tot el dia tant per a adults com per nens. L’horari del Parc de Nadal serà, del 28 de desembre al 4 de gener, de 10.30 h a 13.30 h i de 17.00 h a 20.00 h.

PUBLICITAT