El primer grup anunciat per a les Festes Decennals de Valls 2021, Txarango, ha comunicat l’ampliació de la seva gira de comiat, que inclou un tercer concert dins el marc de les Festes Decennals de Valls 2021, després que s’hagin exhaurit els dos primers anunciats en una setmana de venda. La nova actuació serà diumenge 31 de gener, tercera jornada de les Decennals de la Mare de Déu de la Candela. La proposta de Txarango va ser escollida per la comissió participativa de música, que la va situar entre els grups prioritaris a intentar programar en la celebració.

PUBLICITAT

La formació actuarà en el seu propi espai, ja que instal·larà una vela especial de 60 metres de diàmetre, en un espai situat a l’accés de Valls en les proximitats del pont de Mas Miquel. Txarango hi presentarà nou disc amb què el grup s’acomiadarà dels escenaris.

Les entrades es troben a la venda des de dijous al vespre. Txarango ven les localitats a través d’un sistema cooperatiu, ètic i solidari que permetrà destinar les “despeses de gestió” a projectes socials. Aquesta plataforma es denomina Ticketic.

PUBLICITAT