Aquest divendres Valls acollirà per primera vegada el ple del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya amb la finalitat d’avaluar els darrers esdeveniments polítics de l’Estat i com afecten l’empresariat català. La reunió serà presidida per Joan Canadell, president del Consell General de Cambres de Catalunya i president de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Josep Maria Rovira, el President de la Cambra de Comerç de Valls. L’acte comptarà amb la presència dels 13 presidents de les Cambres de Comerç de Catalunya. Aprofitant que la reunió se celebra a la capital de l’Alt Camp, s’aprofitarà l’acte per donar suport a la calçotada, uns dels millors reclams turístics d’hivern, i una important font d’ingressos per moltes empreses, especialment les vinculades al sector primari.

PUBLICITAT
PUBLICITAT