El nou cicle anual de cultura popular proposarà actes al llarg de tot el 2020 relacionats amb els diversos aspectes de la cultura popular a casa nostra i arreu del país. El calendari girarà al voltant de les tres grans festivitats vallenques: la festa de la Mare de Déu de la Candela, la Festa Major de Sant Joan i la Fira de Santa Úrsula. Aquests tres períodes seran el marc idoni per a la celebració d’exposicions, taules rodones, debats, xerrades o projeccions relacionades amb tot allò que tingui a veure amb la cultura popular i tradicional.

PUBLICITAT

La primera parada del cicle arribarà el divendres 10 de gener, amb la inauguració d’una exposició sobre Aureli Capmany, per reivindicar el llegat que va deixar l’escriptor, folklorista i promotor en la cultura catalana a partir del personatge d’en Patufet, protagonista de la revista infantil que va dirigir. “Patufet, on ets?” es podrà visitar des del 10 de gener i fins el 9 de febrer al Pati de Sant Roc de Valls.

PUBLICITAT