Aquest dissabte, i amb motiu de la proximitat de la festivitat de la Candela, la nau de l’església de Sant Joan va acollir una nova entrega de diplomes als padrins i padrines de l’orgue de la ciutat, que serà una realitat el 20 de desembre.

PUBLICITAT

Com ja és habitual, els padrins i padrines van recollir el seu diploma acreditatiu, acompanyat d’un tub que simula els tubs que conformaran el futur instrument. Durant l’acte, que va acabar amb una fotografia de grup a l’altar major, el rector i president de la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls, Joan Àguila, va agrair la implicació i col·laboració de tots els presents i del conjunt d’entitats, associacions, empreses i particulars que s’ha adherit a la campanya des dels seus inicis, i que son els qui faran possible que l’orgue sigui ben aviat una realitat.

A data d’avui, l’orgue ja compta amb més de 300 padrins i padrines. La Comissió ciutadana fa un balanç positiu de la campanya de subscripcions populars i anima a tots els qui encara no s’hi han adherit a fer-ho. Les aportacions avancen a bon ritme, i ja només manquen 30.000€ per completar el finançament total del projecte, que ha comptat també amb el suport de l’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT