La nova edició del programa inclou al voltant de 200 actes que van del mes de febrer a mitjans del mes de juny de 2020. Tots ells han estatpreparats per una cinquantena d’agents culturals.

PUBLICITAT

El nou programa, recull les activitats que es podran gaudir en els diferents espais culturals durant els propers mesos, on hi podrem trobar: concerts, cant coral, exposicions, xerrades, conferències, cuina, portes obertes, contacontes, presentacions de llibres, cinema i molt més. El programa no oblida alguns moments destacats del calendari anual com les celebracions del Carnaval, la Setmana Santa i la Diada de Sant Jordi. L’edició impresa, en format d’agenda, és de 15.000 exemplars i es difon a les bústies de totes les llars vallenques. També es pot trobar als taulells d’informació ciutadana i cultural com l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’Oficina de Turisme, la Biblioteca Carles Cardó, el Teatre Principal, el Centre Cultural i Vallsgenera. El programa també es podrà consultar a través dels canals 2.0 de l’Ajuntament, el web municipal i l’aplicació per a dispositius mòbils VallsApp.  D’aquesta manera, les diferents entitats podran difondre online les noves activitats que vagin organitzant.

PUBLICITAT