Un cap de setmana més, els equips de casa nostra es preparen per una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls visita diumenge a les dotze del migdia al CD el Catllar. Els vallencs segueixen a la part alta de la classificació i volen seguir escalant posicions i sobretot no perdre cap punt. 

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls rep dissabte, a un quart de set, a l’Altafulla CE, el primer classificat. Serà un partit crucial pels interessos dels homes d’Albert Pérez ja que l’Altafulla només està 4 punts per sobre seu.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion, visita dissabte a les sis de la tarda al Sant Adrià, el quart classificat. Els homes d’Oriol Pozo han de marcar les diferències i seguir escalant posicions a la taula classificatòria.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear visita dissabte, a les sis de la tarda al Viladecans, el primer classificat.  Les noies de Benet Ibáñez afrontaràn la jornada amb un balanç de cinc victòries i nou derrotes. 

PUBLICITAT