El Centre Cívic de Valls organitza una nova edició del concurs de disfresses del Carnaval infantil de la ciutat, que tindrà lloc el proper divendres 21 de febrer a partir de dos quarts de sis de la tarda a la plaça del torrent del Titit i que finalitzarà al Pati, on tindrà lloc la desfilada de totes les persones participants.

PUBLICITAT

Els nens i nenes que vulguin participar al concurs de disfresses hauran de fer la inscripció presencialment al Centre Cívic fins el 19 de febrer. Només podran participar les disfresses de creació pròpia. En el certamen d’enguany, s’han establert dues categories individuals, on es premiarà la disfressa més original i la més divertida, i dues categories grupals per comparsa. La categoria grupal podrà estar formada per un mínim de 10 persones i un màxim de 30.

La Rua comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls, el Grup del Teatre Principal i l’Associació de Veïns del Barri Antic. Les bases del concurs s’han editat en uns fulletons que es distribuiran entre l’alumnat de les escoles i en diferents equipaments de la ciutat.

PUBLICITAT