Dilluns 17 de febrer comença l’asfaltatge de tot el carrer de Sant Francesc. L’actuació s’allargarà fins divendres 21 i comportarà el tall de trànsit d’aquesta via. Les obres d’asfaltatge del carrer van des de la plaça del Portal Nou fins a la cruïlla amb el carrer de Sant Antoni, ja tocant a la plaça de Sant Francesc.  Es tracta d’un dels carrers més llargs del Centre Històric i amb major volum de trànsit. D’altra banda, per reduir la velocitat de circulació i ampliar la sensació d’amplitud de la plaça de la Fusta, en aquesta zona s’hi construirà un remuntable. A la vegada, el projecte també ha comportat la renovació de la xarxa de clavegueram i la reparació de voreres, uns treballs que ja van realitzar-se l’any passat.

PUBLICITAT

La Biblioteca Carles Cardó acollirà la presentació del llibre “Un dels nostres”, del periodista i presentador del TeleNotícies de TV3, Toni Cruanyes. L’acte serà a la Sala d’Actes de la Biblioteca el proper dissabte 22 de febrer a les 18.30h, en un acte coorganitzat per la Llibreria Roca i la mateixa biblioteca, que serà conduït pel també periodista Ivan Rodon.

L’Assemblea Valls ja omple el tercer bus per desplaçar-se a Perpinyà, el dissabte 29 de febrer, per participar en el gran acte polític que organitza el Consell per la República amb els eurodiputats Puigdemont, Comín i Ponsatí. L’acte començarà a les 12 del migdia al Parc de les Exposicions. Per això, els bussos sortiran de l’estació d’autobusos de Valls a les sis del matí. Les persones interessades s’hi poden apuntar a través del formulari en línia que l’Assemblea Valls ha publicat a les seves xarxes socials.

La Comissió Organitzadora de la Firagost 2020 ha fet públiques les bases del concurs del cartell de la propera edició, que se celebrarà a Valls els dies 4 i 5 d’agost. El concurs és obert a totes les persones majors de 16 anys i els participants hi podran presentar tantes obres inèdites com desitgin. El termini d’admissió dels originals finalitzarà el divendres 20 de març, a les 6 de la tarda, i s’hauran de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç. S’estableix un únic premi amb una dotació econòmica de 600 €. El Jurat podrà declarar el premi desert, si bé podrà concedir accèssits. El guardó serà entregat en el decurs de la 37a edició de la Nit de Premis de Valls, el dissabte 23 de maig.

PUBLICITAT