El Coronavirus ja ha causat la primera mort a l’Estat Espanyol, és un pacient amb pneumònia que va morir el 13 de febrer a València i que, segons han confirmat les proves, tenia el Covid-19. A més, aquest dimarts la conselleria de les Illes Balears ha confirmat el diagnòstic de dos nous casos, de manera que ja són cinc les persones contagiades. Segons dades oficials, arreu del món hi ha més de 93.000 afectats pel Coronavirus i 3.203 morts.

PUBLICITAT

L’Organització Mundial de la Salut ha elevat a “molt alt” el perill de propagació de Coronavirus a escala mundial. L’augment continuat del nombre de casos i el nombre de casos i el nombre de països afectats aquests dies són preocupants.

Per abordar i entendre més a fons les conseqüències d’aquesta malaltia, comptem amb la presència als estudis de Ràdio Ciutat de Valls del Dr. Anton Duran, metge de capçalera del Dr. Ignasi Sarró de Valls.

Foto: ACN

PUBLICITAT