La Comissió Decennals a les escoles ha anunciat els noms de les dotze vallenques i vallencs notables, que integraran el nou grup de Nans que s’estrenarà dins la Mostra d’Imatgeria Escolar de la celebració de 2021. Es tracta de l’advocadessa Felipa Español, l’aviadora Dolors Vives, l’arquitecte Josep M.Vives, l’entomòleg Francesc Español, l’escultor Josep Busquets, la farmacèutica Maria Murtra, la geògrafa Josefina Cardó, la infermera Francesca Yvern, el mestre Eladi Homs, el músic Josep Gelambí, el pintor Josep M.Tost i la professora de música Pilar Soler. En total, sis dones i sis homes, vallenques i vallencs, que seran els protagonistes del nou grup festiu que modelarà l’alumnat de les escoles Eladi Homs, Eugeni d’Ors, Baltasar Segú, Enxaneta, La Candela, Lledó, Claret, Cor de Maria i Rocabruna i els instituts Jaume Huguet, Narcís Oller i Serra de Miramar. 

PUBLICITAT

Els nous Nans participaran en la Mostra d’imatgeria escolar que, en format de cercavila, recorrerà els carrers de Valls el primer dissabte de les Decennals, el 30 de gener del 2021 com a primera activitat de la jornada als carrers de la ciutat. Així la cercavila escolar en què habitualment participen les bèsties de cada centre, sumarà aquest nou element transversal i conjunt dels dotze centres vallencs.

Paral·lelament a la creació de cada Nan, els centres realitzaran un treball de documentació en format audiovisual sobre cada personatge. Els resultats es visionaran durant les diferents jornades de les Decennals 2021.

PUBLICITAT