Una setmana més, els equips esportius de casa nostra es preparen per una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls,  visita diumenge, a les dotze del migdia, al Santboià, el segon classificat. El conjunt blanc-i-vermell afronta aquest partit en tercera posició només a dos punts del seu rival. 

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls, rep dissabte, a un quart de set de la tarda, al Llorenç CF. Els de la capital de l’alt Camp, afronten aquest partit com a primers classificats amb un punt d’avantatge respecte el segon classificat, l’Altafulla.

A la Lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion, visita diumenge, a un quart de set de la tarda, al Castelldefels. El Valls afronta aquesta jornada com a cinquens classificats amb tretze victòries i set derrotes. 

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear rep dissabte a les sis de la tarda al Basket Almeda, el quart classificat. 

PUBLICITAT