La consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Meritxell Budó, va ser a Valls el passat divendres per exposar sobre el territori les inversions previstes en els pressupostos de la Generalitat. Budó va mantenir una trobada amb l’alcaldessa, Dolors Farré, per valorar el 2 milions d’euros que el govern destinarà aquest 2020 a la ciutat. Són projectes destacats, com per exemple, la nova rotonda d’accés al Polígon Industrial i la millora del seu enllumenat, que compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis. En aquest sentit, la consellera va valorar que cal potenciar aquesta zona perquè sigui atractiva per les empreses.

PUBLICITAT

També es va voler valorar la inversió de 5 milions d’euros que es destinaran a la millora del reg de les Hortes. La mateixa alcaldessa, afirma que és una bona notícia per la ciutat perquè es tracta d’un projecte molt reivindicat pels pagesos.

Després de la visita a Valls, la consellera de la Presidència es va desplaçar cap a l’Espluga de Francolí per presidir la cloenda de l’Assemblea General de l’Associació de Municipis per la Independència. Allà va ser rebuda per l’alcalde del municipi, Josep Maria Vidal, i pel president de l’AMI, Josep Maria Cervera.

PUBLICITAT