Enguany se celebra la vintena edició d’aquest saló de l’ensenyament pioner de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. 60 expositors dels àmbits universitari, formació professional, formació artística, negocis, idiomes, formació ocupacional, disseny, audiovisual, joventut i serveis, entre d’altres, es donaran cita durant dos dies, el 12 i 13 de març, a la sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp. Els matins del dijous i del divendres es reservaran a les visites dels centres educatius.

PUBLICITAT

Com a novetat d’aquesta edició i per tal de celebrar el 20è aniversari de l’espai, durant tot el dijous l’emissora Hit 103 farà la seva programació en directe des del Kursaal, incloent-hi el programa Generació Hit, amb Carles Herèdia i Ariadna Domingo. La tarda del dijous, de 16h a 19h, l’Espai de l’Estudiant s’obrirà també al públic en general.

Com en les passades edicions, la presència de totes les universitats catalanes i els instituts de formació professional de la demarcació suposa un suport i un estímul cap els organitzadors, el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp, depenent de l’Institut d’Estudis Vallencs. Aquesta oferta es complementa amb tot un ventall de centres que cobreixen gairebé tots els interessos i les propostes formatives i professionals en els diferents àmbits, per cobrir les expectatives dels visitants. També es comptarà amb la presència del Consell Interuniversitari de Catalunya, dels Serveis Educatius del Departament d’Educació, de les Oficines Joves de la Direcció general de Joventut i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

PUBLICITAT