El Departament d’Ensenyament ha decidit anul·lar la tercera edició de la Vilaniuada, que estava programada per dimecres, 13 de març. El motiu és la crisi del coronavirus en tractar-se d’una iniciativa que congrega un gran nombre d’escoles i instituts de la comarca.

PUBLICITAT

L’organització espera conèixer la data propera de la celebració que encara es desconeix. Recordem que aquest projecte reuneix a diferents ciutats dels Països Catalans, del País Basc i d’altres indrets, i està adreçat a l’alumnat de 6è de primària i 3r d’ESO, amb la finalitat que els alumnes aprenguin a moure’s i descobrir la ciutat.

D’altra banda, l’Espai de l’Estudiant també s’ha ajornat fins a nova data. Es tenia de celebrar els dies 12 i 13 de març a la Sala Kursaal de Valls, en una edició que es preveia superar la barrera dels 5.000 estudiants.

PUBLICITAT