Durant aquests dies, les xarxes socials s’estan omplint de testimonis d’arreu del Camp de Tarragona que volen mostrar les dificultats que estan tenint per tornar a casa degut a la crisi del coronavirus. La majoria d’aquestes persones exposen que els vols a Espanya s’estan cancel·lant i reclamen ajuda a les autoritats.

PUBLICITAT

A la nostra redacció ens ha arribat un cas. És el de la Sonia i la Meritxell, una professora d’anglès i l’altra infermera, de Reus i Andorra, que son al Senegal des de l’1 de març per fer un voluntariat. Les noies expliquen que el president de l’ONG per la qual col·laboren va recomanar que tornessin a casa perquè les condicions a l’Àfrica són precàries. Comenten que a hores d’ara només hi ha un vol entre Dakar-Madrid i que aquest ja es troba ple. Davant aquesta situació, indiquen que han parlat amb el Consolat i l’Ambaixada però que se senten totalment «abandonades» perquè ningú aporta cap solució.

PUBLICITAT