Doctor with a stethoscope in the hands and hospital background.

Quan calgui anar a buscar els medicaments habituals o el Pla de medicació hagi caducat, en lloc d’anar al CAP, el pacient anirà a la farmàcia, sempre amb la TSI. El farmacèutic o farmacèutica podrà consultar el Pla a través de la TSI si no li porten en paper.

Doctor with a stethoscope in the hands and hospital background.
PUBLICITAT

Si la medicació ja estava en el Pla, es dispensarà; si hi ha medicació de control especial, no la dispensarà i demanarà al pacient que es posi en contacte amb el seu metge preferentment a través de l’eConsulta o, si no és possible, telefònicament. El metge farà la valoració clínica i emetrà la recepta electrònica corresponent, que estarà disponible a La Meva Salut.

Caridad Pontes, Gerent del Medicament del #CatSalut, en dona tots els detalls en aquest vídeo

PUBLICITAT