Espanya supera els 100.000 contagis i els 9.000 morts per coronavirus. Les xifres de noves defuncions tornen a ser les més altes fins ara, però minva el nombre de nous contagis i de pacients en UCI.

PUBLICITAT

Més de 1.000 catalans a l’estranger ja són a Catalunya després de les gestions de la conselleria d’Exteriors amb les delegacions. El conseller, Bernat Solé, demana a la ministra  González Laya un sobreesforç per evitar el preu abusiu d’algunes companyies aèries.

Dos jutges assignats a Valls prometen el càrrec a distància per la crisi del Covid-19. Han hagut de signar un formulari i enviar-lo al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya després de poder celebrar presencialment l’acte.

El 85 per cent dels quioscos a Catalunya obren però amb un horari reduït i la meitat de les vendes. El dret a la informació de la ciutadania i la supervivència del negoci, són dos motius que conviden a aixecar la persiana.

La Fundació La Caixa i CaixaBank impulsen una campanya solidària a favor dels Bancs d’Aliments. L’objectiu és recaptar la màxima quantitat possible i de fons per cobrir les demandes habituals ateses pels Bancs d’Aliments de Catalunya

L’actriu vallenca, Mar Ulldemolins, una de les protagonistes de la sèrie de TV3 “Jo també em quedo a casa”. La trama s’adapta a la situació de confinament excepcional en què ens trobem amb un format innovador: els personatges es comuniquen mitjançant les xarxes socials.

PUBLICITAT