Dotze persones han mort a la demarcació de Tarragona aquest dimecres a causa del coronavirus, la xifra més elevada des de l’inici de la pandèmia. Totes les morts han tingut lloc a la Regió Sanitària Camp de Tarragona, el nombre total ascendeix a 48. A les Terres de l’Ebre, en no registrar cap mort avui, la xifra continua sent els 5 d’ahir.

PUBLICITAT

Al Camp de Tarragona s’han confirmat 46 casos nous de coronavirus, elevant a 637 el nombre de confirmats acumulats. Pel que fa a les Terres de l’Ebre hi ha hagut 6 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 103 el nombre de casos acumulats. D’aquesta manera, el total de casos a la demarcació és de 740, després dels 52 registrats aquest 1 d’abril.

Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 274 es troben ingressats, dels quals 62 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 33 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a l’UCI.

Per altra banda, a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta hi ha hagut 1 alta hospitalària.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies informa que, amb dates tancades a 31 de març, hi ha a Catalunya 830 persones que viuen a residències de gent gran que tenen diagnòstic de coronavirus, segons informen els centres residencials de la xarxa pública del país (públics i privats). Aquestes persones estan aïllades, estan sent tractades i la seva atenció segueix els protocols marcats pel Departament de Salut.


Al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre s’han confirmat que són 4 les residències amb persones diagnosticades de coronavirus, amb un total de 35 persones que han donat positiu i 12 residents morts. Pel que fa als i les professionals, 152 estan aïllats o tenen simptomatologia.

I finalment, us expliquem que la Policia Local de Valls felicita amb música des del carrer els nens que celebren confinats el seu aniversari. Davant de les cases o edificis on hi ha nens que compleixen anys, es presenten i amb altaveus els feliciten.

PUBLICITAT