Segons el Departament de Salut, Catalunya arriba a les 2.760 morts per coronavirus amb 123 persones que han perdut la vida en les últimes hores. Hi ha 792 nous positius, sumant ja un total de 26.824 casos, 2.276 greus. A la demarcació de Tarragona, ja hi ha 958 casos confirmats i 78 defuncions per la Covid-19. Pel que fa a les residències d’àvis de les comarques tarragonines, des del 15 de març han mort almenys 45 persones. Pel que fa al nombre de casos confirmats, actualment hi ha 95 positius.

PUBLICITAT

Europastry presenta un ERTO per força major que afectarà 412 treballadors dels més de 1.800 que té a tot l’Estat. Vallmoll i Sarral, entre els principals centres d’aquesta empresa catalana líder del sector de masses de pa congelades.

El Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona acollirà demà dimarts una nova campanya de donació de sang per garantir les donacions a Catalunya durant l’emergència sanitària. Els donants han de reservar hora prèviament a través del web donarsang.gencat.cat/tarragonafira. L’espai estarà obert de les deu del matí fins a les dues del migdia i de quatre a vuit de la tarda.

Aquest cap de setmana han disminuït les sancions per desplaçaments a segones residències a municipis del Camp i l’Ebre. Els alcaldes mantenen la crida de quedar-se a casa i agraeixen el civisme de la majoria de ciutadans.
Setmana Sant atípica marcada per la covid-19: mones a domicili, cursos online per fer-les a casa o crides a ajornar la festa. El sector preveu pèrdues de fins al 50% i proposa aprofitar la segona Pasqua per tornar a celebrar la festa. Mentrestant, a la demarcació de Tarragona demanen fer encàrrecs i fan promoció del servei d’entrega de mones a domicili.

I per acabar parlar-vos de la iniciativa #jocaminoacasa, d’ahir diumenge, de l’Ajuntament de Reus. Es van fer més de 4,5 milions de passes. D’aquesta manera, els participants han agraït la tasca dels treballadors dels serveis essencials, com ara els sanitaris, policies o membres de protecció civil.

PUBLICITAT