7 persones han mort avui per coronavirus al Camp de Tarragona i la xifra total s’eleva a 94. Durant la jornada d’aquest dimecres s’han registrat 49 casos nous i els acumulats són 1.078. Hi ha 61 ingressats a l’UCI.

PUBLICITAT

També us expliquem que pels volts de dos quarts de cinc d’aquesta tarda, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís que un home s’havia precipitat des del celobert del seu domicili situat al número 8 del carrer d’en Gassó de Valls.
Un helicòpter medicalitzat ha hagut d’aterrar al centre del municipi per traslladar al ferit fins a l’Unitat de Traumatologia de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

I acabem l’informatiu dient que s’han aprovat mesures urgents per afavorir la contractació temporal de treballadors en el sector agrari. S’inclouen puntualitzacions sobre la prestació extraordinària per cessament d’activitat per als treballadors autònoms agraris inclosos en el sistema especial per compte propi agrari i els autònoms inclosos en el Règim Especial de Treballadors de la Mar per les activitats que quedin suspeses per la declaració de l’estat d’alarma.

PUBLICITAT