Pedro Sánchez convençut que l’estat d’alarma es perllongarà més enllà del 26 d’abril. El Congrés dels Diputats aprova avui una nova pròrroga de quinze dies amb l’objectiu que l’epidèmia del coronavirus s’estabilitzi.

PUBLICITAT

El govern compra 14 milions de mascaretes per a la població i la primera que s’adquireixi serà de forma gratuïta. Les distribuiran a les farmàcies i caldrà recollir-les amb la targeta sanitària

L’Alt Camp registra més 60 positius en coronavirus. Segons dades del Departament de Salut, un home de Valls va ser la primera persona que va donar positiu el passat 25 de febrer, i hauria estat dels primers a Catalunya a fer-ho en les proves de Covid-19.

Primeres rondes de desinfecció als municipis petits de l’Alt Camp. Quatre brigades de la Diputació de Tarragona s’han posat en marxa aquesta setmana per fer tasques de desinfecció en localitats de menys de 1.000 habitants.

La Cambra de Comerç de Valls engega el projecte “Que cap empresa tanqui”. A partir de la informació recopilada es plantejaran accions futures que tindran com a objectiu principal que cap empresa abaixi la persiana.

Alerten del risc que tenen algunes obres paralitzades. Els especialistes en seguretat i salut en obres de construcció recomanen que la possibilitat de contagi del Covid-19 s’apliquin els mateixos protocols en cas que hi hagi risc greu.

I en esports, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya presenta un Pla Marshall per a l’esport. El document recull 26 mesures en 4 àmbits: digital, fiscal, ocupació i finançament.

PUBLICITAT