Durant la jornada d’avui, la Regió Sanitària del Camp de Tarragona ha confirmat 90 casos nous de coronavirus, elevant a 1.168 el nombre de confirmats acumulats. Del total d’acumulats, 279 es troben ingressats, dels quals 57 es troben a l’UCI. Per altra banda s’han comptabilitzat 16 morts elevant a 110 el nombre total.

PUBLICITAT


Pel que fa a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre hi ha hagut 11 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 139 el total. N’hi ha 27 hospitalitzats, dels quals 9 es troben a la UCI.


A la Regió Sanitària Terres de l’Ebre no hi ha hagut cap mort. Cal destacar que hi ha hagut 5 altes a domicili i la primera alta d’UCI.

Portar mascareta i guants serà obligatori a Catalunya. Les farmàcies disposaran de 14 milions de mascaretes a partir de la setmana vinent, un estoc que la Generalitat creu suficient per arribar a principis de maig

Òmnium Cultural recapta més de 430.000 euros per la lluita contra el coronavirus. La campanya ‘Esprint Solidari’ destinarà els diners a quatre projectes per afrontar les conseqüències de la Covid-19.

A punt tres trens medicalitzats per traslladar pacients entre comunitats en cas de col·lapse. Els combois tenen capacitat per a 24 pacients cadascun i per comprovar el funcionament, els professionals de la sanitat i els serveis d’emergència han fet un simulacre de com serà el viatge dels pacients.

El Camp de Tarragona incinera 245 tones de residus sanitaris originats per la Covid-19. Els serveis de Sirusa han rebut deixalles de la zona de confinament de la Conca d’Òdena i altres residus sanitaris esterilitzats d’àmbit local.

I en esports, èxit rotund en la primera Milla Corona La Xamora Online. El president del barri vallenc, Andreu Garcia, ha explicat, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, que s’hi han inscrit 189 corredors.

PUBLICITAT