La demarcació de Tarragona comptabilitza 143 morts i 1.512 contagiats per coronavirus després de les dades publicades pel Departament de Salut aquest dilluns.
Segons Salut, s’han contagiat 38 persones més (31 al Camp de Tarragona i 7 a les Terres de l’Ebre) i han mort 4 persones al Camp.
A la Regió Sanitària Camp de Tarragona s’eleven a 1.352 el nombre de confirmats acumulats.
Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 248 es troben ingressats, dels quals 59 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI). El total de morts és de 132 i, el de contagiats, 1.352.
A les Terres de l’Ebre n’hi ha 33 hospitalitzats, dels quals 10 es troben a l’UCI. Han mort fins ara onze persones i el total de contagiats és de 160.

PUBLICITAT

A Catalunya, hi hagut 96 morts i 699 contagis en les últimes 24 hores, números que refermen la tendència a la baixa del coronavirus. La corba de casos actius apunta a una tímida baixada.

Finalment, Espanya registra la xifra de contagis més baixa des del 20 de març. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, insisteix que s’ha superat el pic de contagis i es marca l’objectiu de doblegar la corba.

PUBLICITAT