Les darreres dades a la demarcació de Tarragona deixen 26 nous casos positius i 11 defuncions al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. D’aquesta manera, el nombre de casos acumulats és a hores d’ara de 1.538 positius, mentre que les morts s’enfilen a les 154.

PUBLICITAT

Pel que a Catalunya, els contagis repuntaven ahir dimarts. Des de l’inici de la pandèmia ja són més de 36.500 els positius i les morts s’eleven a 3.756. Pel que fa a les altes hospitalàries superen les 16.600, segons Salut.

El president espanyol Pedro Sánchez demanarà al Congrés prorrogar el confinament fins l’11 de maig. Es tracta de la tercera pròrroga que es demanaria.

El proper ple del Parlament serà el 24 d’abril. Entre altres qüestions, es votaran els pressupostos de la Generalitat, la llei d’acompanyament als pressupostos i diversos decrets que ha aprovat últimament el Govern en relació amb la gestió de la crisi per la pandèmia.

Sant Jordi ja té nova data, se celebrarà el 23 de juliol. La Cambra i el Gremi de Llibreters de Catalunya han animat a celebrar la festa del llibre i la rosa el 23 d’abril a través dels llocs web dels establiments.

Se segueixen suspenent actes pel coronavirus. La Fira de Cambrils es cancel·la. La 63a edició de l’esdeveniment s’havia de celebrar els dies 5, 6 i 7 de juny. I d’altra banda, el Centre de Lectura de Reus suspèn el Concurs Exposició Nacional de Roses. La 73a edició s’havia de celebrar, del 9 a l’11 de maig, però ja no es tornarà a convocar fins el pròxim 2021.

I acabem dient que s’han reprès els treballs aturats al túnel del Coll de Lilla i diverses actuacions al Port de Tarragona que es van aturar fa dues setmanes perquè no eren treballs essencials, segons l’estat d’alarma. D’altra banda, Justícia manté ajornada la construcció del centre penitenciari obert de Tarragona.

PUBLICITAT