Després de sis setmanes de confinament, els nens i nenes van sortir al carrer ahir diumenge. I la setmana vinent podrem sortir a passejar o fer esport, en totes les franges d’edat, si les xifres de contenció de la pandèmia segueixen sent positives. Segons el govern espanyol, en les properes setmanes començarà un procés gradual per reactivar l’economia amb varis horitzons temporals.
El govern català demana extremar les precaucions en les sortides al carrer i que la ciutadania segueixi les recomanacions de seguretat.

PUBLICITAT

Moment ara de repassar les últimes dades fetes públiques ahir diumenge a la nit. El Camp de Tarragona registra 7 noves defuncions per coronavirus en les últimes 24 hores i ja en suma 313 des de l’inici de la pandèmia. Els casos confirmats i sospitosos puja a 6.882.

La pandèmia supera els 150.000 casos a Catalunya, entre confirmats i sospitosos. 118 nous morts registrats per les funeràries eleven la xifra global de defuncions per coronavirus a Catalunya a 9.764

Més coses. El confinament augmenta la vulnerabilitat de les víctimes de violència masclista. Les trucades d’atenció a dones en aquesta situació s’han incrementat un 60% més del que seria habitual en el primer més de confinament. Des de l’Institut Català de les Dones asseguren que molts dels casos son per violència física i psicològica. De fet, aquest diumenge es detenia un home a Reus per un cas de violència masclista. La víctima és a l’hospital

La taula estratègica del Turisme es reunirà aquest matí amb l’objectiu primordial d’accelerar la seva recuperació davant la crisi sanitària. Durant la reunió telemàtica es farà una valoració de les mesures ja preses per l’Ajuntament de Tarragona i s’obrirà el torn de paraula perquè tots els participants expressin les seves demandes.

UGT denuncia l’Hospital Joan XXIII a Inspecció de Treball per no garantir la seguretat i la salut de la seva plantilla. El sindicat assegura que s’incompleix de manera “greu” la prevenció de riscos laborals i que se’ls nega informació

L’organització de la Setmana Medieval de Montblanc descarta traslladar els actes al juliol o a la tardor. El certamen, que s’havia de cloure aquest cap de setmana, s’ha cancel·lat per primer cop des del 1987.

El Port de Tarragona registra l’operativa de pasta de paper més gran de la seva història. El vaixell Condor Arrow descarrega 36.300 tones de pasta de paper procedents del Brasil

PUBLICITAT