Sanitat dona per controlada l’epidèmia i apel·la a la responsabilitat de tots. Un sol pas enrere pot ser molt més dur del que hem viscut fins ara.

PUBLICITAT

Dissenyen un PCR que permetrà fer 7.000 diagnòstics de coronavirus en un dia. La nova prova permetrà detectar els possibles contagis en tres hores.

Sindicats demanen que es facin tests de Covid-19 als agents de les policies locals. Les diputacions de Tarragona i Lleida no han fet cap tipus de proves de detecció.

El govern espanyol obre la porta a viatjar a segones residències aquest estiu. El ministre de Transport, José Luis Ábalos, ha deixat entreveure que el govern es planteja un confinament territorial.

Més de 52.000 treballadors de la demarcació de Tarragona estan afectats per un ERTO. Els ERTO per força major a Catalunya representen el 94,3 per cent del total.

L’hostaleria de Tarragona reclama una reducció efectiva d’impostos i rebutja l’ús de mampares. L’AEHT admet que moltes empreses hauran de tancar i dubta sobre la viabilitat de les alternatives de negoci.

PUBLICITAT