La Comissió organitzadora de la IXª edició del 3×3 CB Valls 2020 informa de la cancel·lació del torneig d’enguany previst per a finals de juny. L’organització ha esperat fins l’últim moment, davant de la incertesa de la situació generada a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

PUBLICITAT

L’escenari, en aquest moment, no permet de seguir treballant en l’organització d’un esdeveniment esportiu d’aquesta mena sense la certesa que s’hi podrà tirar endavant, amb la complexitat que tot plegat comporta de gestió, inscripcions, patrocinadors, infraestructura, materials, etc.

És per això que, pensant sempre en la salut i la seguretat de tots els participants, organitzadors i col·laboradors, l’organització lamenta haver de posposar la IXª edició del 3×3 CB Valls per a l’any vinent.

El 3×3 del CB Valls ha esdevingut un torneig d’estiu de referència a Catalunya. Hi participen jugadors i jugadores de totes les edats, categories i nivells. A l’edició del 2019 hi van participar 86 equips amb un total de 400 esportistes.

PUBLICITAT