EL claustre del Convent del Carme acollirà els cicles Juliol Circense i En Viu. D’aquesta manera, el Juliol Circense se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de juliol mentre que el cicle En Viu ho farà el 21, 22, 23 i 24 de juliol. Enguany el claustre del Convent del Carme serà l’escenari d’ambdues propostes. Durant les properes setmanes es començarà a posar fil a l’agulla al conjunt de concerts i espectacles que tindran lloc en ambdós cicles d’estiu, i que es presentaran properament.
Es preveu que la normativa a aplicar en matèria de protecció serà més precisa i concreta del que és ara i que això permetrà treballar de manera més segura i eficaç en la producció i organització d’aquests actes.
El canvi de situació previst per a partir del 25 de juny, amb la finalització del pla de desconfinament, fa que l’organització plantegi començar a desenvolupar els primers actes culturals presencials i aforats, després de mesos d’aturada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT