S’obra la convocatòria d’ajuts directes i extraordinaris a comerços i serveis de proximitat. La nova línia de subvencions està dotada amb 160.000 euros i s’atorgaran fins a 400 euros per establiment. La presentació de sol·licituds per acollir-se als ajuts es pot fer de manera telemàtica fins el 30 de juny a través de la Seu Electrònica i també de manera presencial a les oficines municipals d’Urbanisme. A la vegada, des de Vallsgenera s’ha activat una línia directa de suport i assessorament, per atendre qualsevol tipus de consulta relacionada amb aquestes noves subvencions extraordinàries. Així, s’atendran les consultes de manera telemàtica al email vallsgenera@valls.cat i s’han habilitat també dues línies telefòniques (699998707 i 638288075).

PUBLICITAT

La rehabilitació d’un edifici al Barri Antic permetrà crear tres apartaments per atendre casos d’emergència social. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ja ha aprovat l’adjudicació de contracte de les obres de reforma interior d’un edifici situat al carrer del Carme número 12 a l’empresa Montcruma per un import de 107.000 euros.

L’administració electrònica passa a ser obligatòria per a persones jurídiques, entitats i empreses que es relacionin amb el consistori a través del portal web de la Seu Electrònica. El sistema evita desplaçaments, agilitza els tràmits i a més garanteix major grau de seguretat jurídica.

Valls modernitzarà l’enllumenat de la zona del Vilar. La Junta de Govern ha aprovat la memòria tècnica i els plecs per a la licitació de d’aquestes obres amb una inversió de 46.000 euros. En total, es renovaran 81 punts de llum i el nou enllumenat estarà equipat amb tecnologia Led que augmenta la sensació d’il·luminació a la via pública i que permet un estalvi energètic de gairebé el 80%.

La Junta de Govern ha acordat una despesa de 12.025 euros per a la renovació de l’enllumenat de l’escola Eladi Homs. El projecte contempla la substitució de les pantalles fluorescents actuals per pantalles amb tecnologia Led.

PUBLICITAT