Aquest any el Casal d’Estiu Municipal serà del 29 de juny al 31 de juliol a l’escola Baltasar Segú. Està destinat a infants de 3 a 12 anys i està organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, el Cau de Valls, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament i l’Associació Trèvol.

PUBLICITAT

Els nens i nenes participants descobriran el misteri de la Festa Major de Sant Joan a través de l’eix d’animació. Com que no es podrà gaudir de la  festa major, s’ha cregut interessant treballar diferents aspectes que s’hi relacionen per acabar desvetllant el real motiu pel qual no s’ha pogut celebrar. Les inscripcions estan obertes des de l’1 i fins al 24 de juny per a la primera setmana del Casal. Per a la resta de setmanes, estaran obertes fins al dimecres anterior a la setmana que es volen inscriure els infants. 

El Casal d’Estiu es fonamenta en un projecte educatiu basat en el mètode escolta, i inclou activitats molt diverses, com ara: tallers i manualitats, expressió corporal, tallers de música i dansa, jocs tradicionals, jocs d’aigua i un projecte setmanal. Aquest any, totes aquestes activitats, així com els espais on es duran a terme, s’han adaptat tenint en compte totes les mesures de seguretat i higiene indicades per la Direcció General de Joventut. L’equip del Casal insisteix que aquest estiu els infants han de poder gaudir d’activitats de lleure i passar bones estones.

Es farà una reunió amb les famílies per informar-los de tot el protocol que caldrà seguir. Aquesta trobada serà el 19 de juny a les 19.30 hores a Vallsgenera. Podeu trobar tota la informació a la pàgina web www.casaldestiuvalls.net i a les xarxes socials.

PUBLICITAT