La regidoria d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric de l’Ajuntament de Valls ha obert la licitació de les obres de reparació de les voltes i cobertes de l’històric edifici de l’Església de Sant Francesc amb una inversió de 433.500 euros.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta rehabilitació és resoldre les diverses patologies que afecten l’estructura de les voltes de les naus del temple i la coberta. També es volen estudiar els danys a la teulada, fissures en murs o humitats d’aigua, entre d’altres.

A la licitació, s’han incorporat millores que les empreses ofertants podran presentar al concurs. En concret, s’ha estimat el sanejament i reparació, tant a l’interior com a l’exterior, del basament o socolada de la façana principal. També s’ha previst com a millora en l’oferta la neteja interior del temple.

PUBLICITAT