L’Institut d’Estudis Vallencs reprèn la seva activitat amb diferents propostes. El divendres dia 19, a les 7 de la tarda, recupera l’exposició fotogràfica “Sex and revolution in Cuba”, un assaig fotogràfic de l’artista barcelonina Núria López Torres. Es podrà veure a l’Antic Hospital de Sant Roc fins el 5 de juliol.  Pel que fa a la Capella de Sant Roc reobre portes dissabte 20 de juny, a partir de les 12 del migdia, amb una proposta de Fernando Gandasegui titulada “Amb els ulls ardents com carbó”.

PUBLICITAT

D’altra banda, al Pati de Sant Roc torna a una certa normalitat amb la represa de les activitats de petit format que ofereix el programa La Parra. El convidat a inaugurar aquest retorn és l’artista vallenc Jordi Jubany, que en aquest cas proposa un espectacle per adults titulat Carregat de romanços, que començarà a 2/4 de 9 del vespre. Cal inscripció prèvia per assistir a l’acte ja que l’aforament és limitat. I la vigília de Sant Joan, el dia 23 a les 12 del migdia, s’obriran les portes de la Sala Sant Roc amb una exposició que també va haver de ser ajornada en el seu moment, “La festivitat del Corpus a Valls”, de les vallenques Ona Gibert i Ariadna Pujol, guanyadores de la II Beca de Fotografia Pere Català i Pic, premi nacional de fotografia “Ciutat de Valls”. La mostra fa un repàs a diversos aspectes del Corpus, especialment a l’art de les catifes florals, per la qual cosa compta també amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Valls.

La darrera proposta de l’entitat per al mes de juny és una sortida de descoberta de la natura a l’entorn de l’aprofitament del càdec o ginebró a la zona del Brugent, el proper dia 28.

PUBLICITAT