El Convent del Carme acollirà les propostes del ‘Juliol Circense’, els dies 14, 15 i 16 de juliol, i les musicals del cicle ‘EnViu’, del 21 al 24 de juliol, totes elles a les 22 hores. A diferència d’anteriors edicions, l’espai del convent acollirà també les propostes de circ, que fins ara es realitzaven a l’auditori de Mas Miquel.

PUBLICITAT


La programació d’aquest any ha volgut apostar pel segell de Territori Creatiu Vallenc, donant cobertura a un conjunt de propostes d’artistes i productores locals, en un moment especialment complicat per a la indústria cultural. D’aquesta manera, en l’apartat musical, les cançons d’amor i nostàlgia dels vallencs La Tieta Clara ressonaran al Carme la nit del 21 de juliol en la que serà la presentació del seu nou treball Armilles i Tirants. La nit del 22 de juliol serà el torn d’Èric Vinaixa, en aquest cas presentat per la productora vallenca Batall, i que portarà a Valls un directe acústic carregat de bones vibracions, amb un repertori format per música pròpia i per versions de clàssics que han marcat la seva carrera musical. La proposta comptarà amb l’habitual interacció amb el públic, empatia i bon humor que caracteritza l’artista. La tercera de les nits, la del 23 de juliol, tornarà a dur segell local, amb l’actuació i potent posada en escena del grup de versions Cool Fiction, que amb els seus temes de pop, rock, disco, funk, soul… faran gaudir al públic amb els millors èxits musicals de les darreres dècades. Ja per acabar, la nit del 24 de juliol la vallenca Mariona Escoda, acompanyada al piano per l’Andreu Dexeus, interpretarà temes clàssics i de musicals, carregats de sentiments i complicitat.

Una setmana abans, l’equipament patrimonial del Centre Històric haurà estat l’escenari de les propostes circenses, cogestionades amb la companyia vallenca Passabarret, i que s’iniciaran el dimarts 14 de juliol amb la Cia The Sullivan’s i el seu espectacle Total Glamour, una proposta fresca, alegre i entretinguda, carregada de bona música i humor, i amb dos artistes amb llarga trajectòria a l’escena. El 15 de juliol, Mortelo & Manzani presentaran Fili Busters. Es tracta d’una divertida proposta de circ i pallasso que combina la tècnica de funambulisme, equilibris i un aparell únic. Ja per acabar, el dijous 16 de juliol la companyia Capicua portarà el seu espectacle Koseling. Cinc personatges insòlits que conviuen en un carruatge multifuncional. Una proposta que combina escenes plenes de circ, teatre, humor i màgia.

Per tal de garantir la seguretat dels espectadors, artistes i personal, tots els espectacles comptaran amb diverses mesures de protecció. Els aforaments estaran delimitats i l’accés serà controlat. Els espectadors hauran d’accedir amb mascareta i caldrà que realitzin una reserva prèvia d’entrada que serà gratuïta i que es podrà obtenir per l’habitual plataforma Eventbrite.

PUBLICITAT