La piscina d’estiu de Valls del Centre Esportiu del Fornàs obre aquest dissabte 20 de juny la temporada. Ho farà tots els dies d’11 del matí a 8 del vespre. L’obertura del servei es realitzarà amb l’aplicació de mesures excepcionals de seguretat i salut per als usuaris.

PUBLICITAT

En primer lloc, qui sigui usuari del Centre Esportiu del Fornàs podrà reservar a través de la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports (http://pmevalls.cat)

En el cas de no ser abonats, les persones amb ganes de gaudir del bany recreatiu s’hauran de dirigir a la recepció del mateix Centre Esportiu.

Aquesta temporada, de moment, no estarà disponible l’abonament d’estiu d’altres anys per l’obligatorietat de regular l’accés i l’aforament a la piscina d’acord amb les franges horàries.

La piscina romandrà oberta fins l’11 de setembre, de dilluns a diumenge. En funció de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i la normativa sense aforaments es podran modificar els horaris o aplicar d’altres mesures excepcionals que seran degudament notificades.

PUBLICITAT